|
ПОСЛУГИ
-
науковий
супровід технологій вирощування польових та кормових культур;
-
впровадження у виробництво технологій: заготівлі і зберігання
силосу, сінажу та сіна; консервування вологого зерна кукурудзи та
інших зернофуражних культур;
-
створення
і використання культурних сіножатей і пасовищ;
-
підвищення
продуктивності природних кормових угідь;
-
благоустрій і озеленення агроландшафтів;
-
введення
продуктів переробки сої у раціони для годівлі тварин;
-
розробка
карт ресурсного забезпечення технологій вирощування
сільськогосподарських культур з обґрунтуванням ефективності
виробництва в конкретних умовах господарства;
-
дорадчі
послуги;
ПОСЛУГИ У СФЕРІ ПРАВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
-
підготовка
заявок і отримання охоронних документів на винаходи і корисні
моделі, промислові зразки, знаки для товарів і послуг, сорти рослин;
-
реєстрація
авторських і суміжних прав;
-
підтримання чинності патентів на винаходи, корисні моделі, сорти та
гібриди рослин, промислові зразки; продовження терміну дії свідоцтв
на знаки для товарів і послуг;
-
проведення
патентно-інформаційних пошуків;
-
підготовка
і реєстрація договорів передачі прав і ліцензійних договорів на
об’єкти промислової власності;
-
захист від
недобросовісної конкуренції і припинення порушень прав власників
об’єктів інтелектуальної власності;
-
представництво в Державному департаменті інтелектуальної власності,
Держсортслужбі, Українському інституті промислової власності.
ПОСЛУГИ З ОЦІНКИ ЯКОСТІ, БЕЗПЕКИ КОРМІВ ТА СИРОВИНИ
-
оцінка
якості кормів, кормової сировини за методиками діючих міжнародних та
європейських стандартів;
-
проведення
дослідів на тваринах з метою встановлення продуктивної дії,
перетравності та поживності кормів (визначення коефіцієнтів
перетравності, обмінної та валової енергії, вмісту кормових
одиниць);
-
оцінка
доступності окремих макро- та мікроелементів у організмі тварин і
птиці;
-
оцінка
протеїнового комплексу кормів та кормової сировини (визначення
вмісту: амінокислот, розчинного та розчеплюваного протеїну,
білкового та небілкового азоту, нітратного, нітритного, амонійного
та амідного азоту, сечовини);
-
оцінка
мінерального складу кормів (вмісту загальної та кислотонерозчинної
золи, лужності та водорозчинності золи, вмісту макро-,
мікроелементів та важких металів);
-
оцінка
вуглеводно-лігнінового комплексу кормів та кормової сировини (вмісту
глюкози, сахарози, крохмалю, сирої клітковини, целюлози,
геміцелюлози, лігніну);
-
встановлення в кормах масової частки сирого жиру, насичених і
ненасичених жирних кислот;
-
встановлення в кормовій сировині масової частки молочної та летких
жирних кислот;
-
оцінка
вітамінного складу кормів (визначення водо- та жиророзчинних
вітамінів);
-
визначення
вмісту мікротоксинів (афлотоксину, охратоксину, зеараленону,
дезоксініваленолу, фумінізіну, токсину Т-2) у кормах та кормовій
сировині;
-
розробка
раціонів для сільськогосподарських тварин та птиці з врахуванням
вікових та фізіологічних особливостей, типу годівлі, наявних
кормових ресурсів;
-
розробка
технічних умов на кормову сировину для окремих видів тварин.
Співпраця з нами забезпечить:
-
контроль
показників якості та безпеки кормів, кормової сировини, балансуючих
добавок та преміксів;
-
стабільність роботи підприємства;
-
відповідність виробленої продукції діючим міжнародним та
європейським стандартам;
-
гарантію
безпечності та якості харчових продуктів рослинного та тваринного
походження;
-
визначення
критичних точок контролю по всьому ланцюгу виробництва;
-
встановлення корегувальних дій по дотриманню відповідності
стандартам;
-
випуск
продукції у відповідності до вимог ДСТУ ISO 22000:2009
Лабораторія
акредитована на право виконання вимірювань у сфері контролю якості і
безпеки продуктів харчування в системі «Украгростандарт». |
|