Loading...
ПОСЛУГИ
  • науковий супровід технологій вирощування польових та кормових культур;
  • впровадження у виробництво технологій: заготівлі і зберігання силосу, сінажу та сіна; консервування вологого зерна кукурудзи та інших зернофуражних культур;
  • створення і використання культурних сіножатей і пасовищ;
  • підвищення продуктивності природних кормових угідь;
  • благоустрій і озеленення агроландшафтів;
  • введення продуктів переробки сої у раціони для годівлі тварин;
  • розробка карт ресурсного забезпечення технологій вирощування сільськогосподарських культур з обґрунтуванням ефективності виробництва в конкретних умовах господарства;
  • дорадчі послуги;
ПОСЛУГИ У СФЕРІ ПРАВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
  • підготовка заявок і отримання охоронних документів на винаходи і корисні моделі, промислові зразки, знаки для товарів і послуг, сорти рослин;
  • реєстрація авторських і суміжних прав;
  • підтримання чинності патентів на винаходи, корисні моделі, сорти та гібриди рослин, промислові зразки; продовження терміну дії свідоцтв на знаки для товарів і послуг;
  • проведення патентно-інформаційних пошуків;
  • підготовка і реєстрація договорів передачі прав і ліцензійних договорів на об’єкти промислової власності;
  • захист від недобросовісної конкуренції і припинення порушень прав власників об’єктів інтелектуальної власності;
  • представництво в Державному департаменті інтелектуальної власності, Держсортслужбі, Українському інституті промислової власності.
ПОСЛУГИ З ОЦІНКИ ЯКОСТІ, БЕЗПЕКИ КОРМІВ ТА СИРОВИНИ
  • оцінка якості кормів, кормової сировини за методиками діючих міжнародних та європейських стандартів;
  • проведення дослідів на тваринах з метою встановлення продуктивної дії, перетравності та поживності кормів (визначення коефіцієнтів перетравності, обмінної та валової енергії, вмісту кормових одиниць);
  • оцінка доступності окремих макро- та мікроелементів у організмі тварин і птиці;
  • оцінка протеїнового комплексу кормів та кормової сировини (визначення вмісту: амінокислот, розчинного та розчеплюваного протеїну, білкового та небілкового азоту, нітратного, нітритного, амонійного та амідного азоту, сечовини);
  • оцінка мінерального складу кормів (вмісту загальної та кислотонерозчинної золи, лужності та водорозчинності золи, вмісту макро-, мікроелементів та важких металів);
  • оцінка вуглеводно-лігнінового комплексу кормів та кормової сировини (вмісту глюкози, сахарози, крохмалю, сирої клітковини, целюлози, геміцелюлози, лігніну);
  • встановлення в кормах масової частки сирого жиру, насичених і ненасичених жирних кислот;
  • встановлення в кормовій сировині масової частки молочної та летких жирних кислот;
  • оцінка вітамінного складу кормів (визначення водо- та жиророзчинних вітамінів);
  • визначення вмісту мікротоксинів (афлотоксину, охратоксину, зеараленону, дезоксініваленолу, фумінізіну, токсину Т-2) у кормах та кормовій сировині;
  • розробка раціонів для сільськогосподарських тварин та птиці з врахуванням вікових та фізіологічних особливостей, типу годівлі, наявних кормових ресурсів;
  • розробка технічних умов на кормову сировину для окремих видів тварин.
Співпраця з нами забезпечить:
  • контроль показників якості та безпеки кормів, кормової сировини, балансуючих добавок та преміксів;
  • стабільність роботи підприємства;
  • відповідність виробленої продукції діючим міжнародним та європейським стандартам;
  • гарантію безпечності та якості харчових продуктів рослинного та тваринного походження;
  • визначення критичних точок контролю по всьому ланцюгу виробництва;
  • встановлення корегувальних дій по дотриманню відповідності стандартам;
  • випуск продукції у відповідності до вимог ДСТУ ISO 22000:2009
Лабораторія акредитована на право виконання вимірювань у сфері контролю якості і безпеки продуктів харчування в системі «Украгростандарт».