ПОСЛУГИ
- науковий супровід технологій вирощування польових та кормових культур;
- впровадження у виробництво технологій: заготівлі і зберігання силосу, сінажу та сіна; консервування вологого зерна кукурудзи та інших зернофуражних культур;
- створення і використання культурних сіножатей і пасовищ;
- підвищення продуктивності природних кормових угідь;
- благоустрій і озеленення агроландшафтів;
- введення продуктів переробки сої у раціони для годівлі тварин;
- розробка карт ресурсного забезпечення технологій вирощування сільськогосподарських культур з обґрунтуванням ефективності виробництва в конкретних умовах господарства;
- дорадчі послуги;
- підготовка заявок і отримання охоронних документів на винаходи і корисні моделі, промислові зразки, знаки для товарів і послуг, сорти рослин;
- реєстрація авторських і суміжних прав;
- підтримання чинності патентів на винаходи, корисні моделі, сорти та гібриди рослин, промислові зразки; продовження терміну дії свідоцтв на знаки для товарів і послуг;
- проведення патентно-інформаційних пошуків;
- підготовка і реєстрація договорів передачі прав і ліцензійних договорів на об’єкти промислової власності;
- захист від недобросовісної конкуренції і припинення порушень прав власників об’єктів інтелектуальної власності;
- представництво в Державному департаменті інтелектуальної власності, Держсортслужбі, Українському інституті промислової власності.
- оцінка якості кормів, кормової сировини за методиками діючих міжнародних та європейських стандартів;
- проведення дослідів на тваринах з метою встановлення продуктивної дії, перетравності та поживності кормів (визначення коефіцієнтів перетравності, обмінної та валової енергії, вмісту кормових одиниць);
- оцінка доступності окремих макро- та мікроелементів у організмі тварин і птиці;
- оцінка протеїнового комплексу кормів та кормової сировини (визначення вмісту: амінокислот, розчинного та розчеплюваного протеїну, білкового та небілкового азоту, нітратного, нітритного, амонійного та амідного азоту, сечовини);
- оцінка мінерального складу кормів (вмісту загальної та кислотонерозчинної золи, лужності та водорозчинності золи, вмісту макро-, мікроелементів та важких металів);
- оцінка вуглеводно-лігнінового комплексу кормів та кормової сировини (вмісту глюкози, сахарози, крохмалю, сирої клітковини, целюлози, геміцелюлози, лігніну);
- встановлення в кормах масової частки сирого жиру, насичених і ненасичених жирних кислот;
- встановлення в кормовій сировині масової частки молочної та летких жирних кислот;
- оцінка вітамінного складу кормів (визначення водо- та жиророзчинних вітамінів);
- визначення вмісту мікротоксинів (афлотоксину, охратоксину, зеараленону, дезоксініваленолу, фумінізіну, токсину Т-2) у кормах та кормовій сировині;
- розробка раціонів для сільськогосподарських тварин та птиці з врахуванням вікових та фізіологічних особливостей, типу годівлі, наявних кормових ресурсів;
- розробка технічних умов на кормову сировину для окремих видів тварин.
- контроль показників якості та безпеки кормів, кормової сировини, балансуючих добавок та преміксів;
- стабільність роботи підприємства;
- відповідність виробленої продукції діючим міжнародним та європейським стандартам;
- гарантію безпечності та якості харчових продуктів рослинного та тваринного походження;
- визначення критичних точок контролю по всьому ланцюгу виробництва;
- встановлення корегувальних дій по дотриманню відповідності стандартам;
- випуск продукції у відповідності до вимог ДСТУ ISO 22000:2009