Loading...

Відділ інноваційних технологій, заготівлі, зберігання, моніторингу якості сировини та кормів

 

 

Завідувач відділу

Гуцол Анатолій Васильович

доктор с.-г. наук, професор

e-mail: tolikgutsol7777@gmail.com

ORCID https://orcid.org/0000-0003-1241-182X

 

Колектив:

Гуцол Н. В., Мисенко О. О., Крижак Л. М., Гончарук В. В., Гончарук В. В. – кандидати с.-г. наук, старші  наукові співробітники; Гадомський В. Д., Ільчук В. А. – головні фахівці.

Основні напрямки діяльності відділу:

  • Кормо виробництво та технології отримання високоякісної продукції для тваринництва;
  • Розробка ефективних, екологічно безпечних добавок на основі альтернативних джерел поживних та біологічно активних речовин для управління збалансованою годівлею тварин;
  • Розробка балансуючих мінеральних преміксів на основі хімічного складу та поживності кормів і кормової сировини з урахуванням зональних особливостей;
  • Розроблення біологічно активних добавок для сільськогосподарських тварин і птиці з профілактичною дією для покращення стану здоров’я та підвищення їх продуктивності.

До складу  відділу входять три наукові лабораторії:

  • лабораторія технологій заготівлі та використання кормів;
  • лабораторії моніторингу якості, безпеки кормів та сировини;
  • лабораторія використання кормів.